به گزارش خبرنگار ایرنا، موسی بهزادی روز دوشنبه در جلسه بررسی ساخت و ساز غیرمجاز شهرستان نوشهر اظهار داشت: از این تعداد پرونده 30 فقره مربوط به سالهای گذشته و 13 پرونده در سال 93 تشکیل شده است.
وی از صدور حکم تخریب برای پنج پرونده خبر داد و گفت: قبل از هر اقدامی در حاشیه سواحل باید نخست نقشه و مجوزهای لازم از دستگاههای مربوطه اخذ شود و سپس کار با نظارت کارشناسان این دستگاهها صورت پذیرد تا از تبعات جبران ناپذیر ساخت و سازهای غیر اصولی بر بالادست و پایین دست منطقه جلوگیری شود.
وی با اشاره به کاهش ارتفاع آب دریا در سالهای اخیر افزود: متاسفانه برخی افراد از این شرایط سوء استفاده کرده و به سوی دریا پیشروی کرده اند که این کار زیان های زیادی هم برای ساحل و هم برای دریا خواهد داشت که با جدیت با آنها برخورد خواهد شد.
فرماندار نوشهر نیز در این جلسه گفت: باید دستگاههای متولی امر در مراحل اولیه با ساخت و ساز غیر مجاز و تغییر کاربری برخورد کنند تا ساخت و سازی صورت نگیرد که پیامدهای مادی و معنوی بعدی داشته باشد.
محمدعلی قمی اظهار داشت: کارشناسان دستگاههای مربوطه نیز علاوه بر نگاه قانونمداری باید در برخورد با این پدیده وحدت نظر داشته و از هر گونه تسویه حساب شخصی به دور باشند تا بتوانیم با رفتار و اقدام به موقع و مطلوب اعتماد مردم را جذب و حضور سرمایه گذاران بیشتری را در شهرستان شاهد باشیم.
وی با ابراز خشنودی از روند خوب و سریع تشکیل و رسیدگی به این گونه پرونده ها گفت:امروز با تنظیم بدون نقص و سریع پرونده ها این روند شتاب مناسبی به خود گرفته است که در این راستا نیاز به فرهنگ سازی بیشتر در جامعه است تا مردم به این باور برسند که امانتدار آیندگان هستند.
فرماندار نوشهر با اشاره به بیش از 290 قطعه اراضی جلگه ای و جنگلی 10 هکتاری در شهرستان افزود:باید برنامه مشخصی برای نحوه برخورد با این اراضی تدوین شود تا اگر راهکارهای برای استفاده از این اراضی وجود دارد، همگان از آن بهره ببرند