شنبه 22 اردیبهشت 1403

«تماس 50000 مازندرانی با سامانه سامد»؛ زشت یا زیبا؟!

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سامانه 111 سامد که پل الکترونیکی ارتباط مردم با دولت است، از زمان مطرح شدن حضور رئیس جمهور در مازندران توسط استانداری به مردم معرفی شد.

سامانه سامد برای دسترسی راحت‌تر مردم به متولیان و نیز حفظ حرمت مردم برای بیان مشکلات و نارسایی‌های استان و نیز ارتباط مستقیم مردم با مسئولان برای جلوگیری از نامه نوشتن به رئیس جمهور راه‌اندازی شد.

در نگاه اول این طرح به‌نوعی زمینه حفظ حرمت مردم و جلوگیری از ازدحام مردم برای ارائه نامه به رئیس جمهور را ایجاد می‌کند که اقدام اساسی و قابل تقدیر است.

اینکه پیام‌های مردم آیا واقعاً مورد رسیدگی قرار می‌گیرد یا نه باید در این ارتباط در آینده قضاوت کرد ولی چیزی که مسئولان استانی در این ارتباط صحبت کردند، ارتباط بیش از 50 هزار نفر با سامانه الکترونیکی مردم و دولت است.

در حالی 50 هزار نفر با سامانه سامد در استان مازندران خواستار بیان درد دل و دغدغه خویش با رئیس جمهور و تیم دولت بودند که بسیاری از مردم هم دوباره با در دست داشتن کاغذ و نامه خواستند که مشکلات و نارسایی‌های خودشان را به اطلاع مسئولان بالادستی برسانند، به این دلیل که ظاهراً در استان کسی به دادشان نمی‌رسد.

با کمی تأمل و تعمق یکی از دلایلی که مردم غرب استان مازندران هم خواهان ایجاد استان جدید و جدا شدن از مازندران هستند، وجود برخی کمبودها و نارسایی‌ها و عدم رسیدگی به مشکلات است که فریادشان را بلند کرد.

ارتباط 50 هزار نفری با سامانه الکترونیکی سامد یعنی اینکه 50 هزار نفر مشکلات‌شان به حدی حاد شده است که در استان پاسخ قانع‌کننده‌ای دریافت نکردند و یا اینکه دستگاه‌ها  و مدیران استانی به وظایف خودشان به خوبی عمل نمی‌کنند که اینگونه مردم دست به دامان متولیان و مسئولان بالادستی شدند.

پسر نوجوان کیف‌به‌دستی با چهره معصوم و خسته‌ که مدرسه را بی‌خیال شده بود، وقتی کیف و خودکار را در دستم دید، از من خواست کاغذ در اختیارش قرار دهم، علت را پرسیدم، گفت: می‌خواهم به رئیس جمهور نامه بنویسم، اصرار کردم که در چه مورد می‌خواهد با رئیس جمهور صحبت کند، که گفت: حدود چهار سال است که در روستای ما قرار است پلی ساخته شود.

وی اضافه کرد: زمان ساخت این پل چهار سال طول کشید ولی تاکنون احداث این پل به اتمام نرسید و مردم منطقه بسیار اذیت می‌شوند.

از این نوجوان دانش‌آموز پرسیدم که کدام منطقه است، گفت: روستای چهار رودبار در منطقه چهاردانگه ساری.

این نوجوان ادامه داد: از رئیس جمهور می‌خواهیم که مشکل ما را حل کند، به‌دلیل نداشتن پل و عدم لایروبی رودخانه بسیاری از اراضی کشاورزی ما دچار خسارت شد و حتی به مرز نابودی رسید.

وی بیان کرد: شما صدای مرا به رئیس جمهور برسانید که یک اقدامی انجام دهد تا این پل ساخته شود.

این نوجوان دانش‌آموز در پاسخ به این سوال که در حال حاضر در ساری چه کار می‌کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در مدرسه خیرمقدم مشغول تحصیل هستم و امروز آمدم تا شاید بتوانم رئیس جمهور را ببینم و بتوانم با ایشان درباره مشکلات مردم منطقه و روستای خودم صحبت کنم.

وی در ادامه با اشاره به مشکلاتی که برای گله‌های دام‌شان نیز به‌وجود آمد نیز گلایه داشت و گفت: دامپزشکی منطقه نتوانست بیماری دام‌های ما را مهار کند، از رئیس جمهور درخواست داریم که به مسئولان استانی تذکر دهد که حداقل دامپزشک به منطقه ما اعزام کند، چون بسیاری از اهالی روستای ما به‌دلیل بیماری دام دچار خسارت زیادی شدند.

مرد 60 ساله‌ای که در حین سفر رئیس جمهور با آن برخورد کردیم و خودش را حتی تا نزدیک محل سخنرانی رئیس جمهور نیز رسانده بود، می‎گفت جانباز شیمایی هستم، چهار فرزند معلول دارم، به‌دلیل هزینه بالای دارویی که دارند نمی‎توانم پاسخ‌گوی نیاز آنها باشم، آمدم نامه‌ و درخواستم را به رئیس جمهور بدهم که بتواند حداقل برای تامین داروی فرزندم اقدام کند.

وی اضافه کرد: فرزندان معلوم من به مرز 35 سالگی رسیدند، کمر خانواده ما به دلیل حفظ و نگهداری این فرزندان خم شد، آمدم اینجا تا حداقل بتوانم برای تامین هزینه دارو فرزندانم که ماهانه بیش از 400 هزار تومان است، رئیس جمهور و یا مسئولان مربوطه فکری کنند.

به گزارش فارس، آیا واقعاً دولت برای ساخت پل روستایی در منطقه محروم اعتباری اختصاص نمی‎دهد که مسئولان پایین‌دستی اینگونه مردم را به رنج و زحمت می‌اندازند، چرا نباید مردم زمانی به استقبال مسئولان بالادستی می‌آیند نامه تقدیر و تشکر داشته باشند.

 

Check Also

خسارت سیلاب در غرب مازندران

اصلانی فرماندار شهرستان عباس آباد: 🔹سیل شب گذشته ۱۳ آبان ماه به تاسیسات زیر بنایی عباس‌آباد، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

captcha

Please enter the CAPTCHA text