به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان چالوس، حجتالاسلام محمود علیخانی صبح امروز در جلسه انجمن کتابخانه بخش مرزنآباد که با حضور سرپرست ادارهکل کتابخانههای مازندران، رئیس کتابخانههای عمومی چالوس، بخشدار، شهردار، اعضای شورای اسلامی بخش و تعدادی از مسئولان بخش مرزنآباد برگزار شد، بر اهمیت استفاده درست از اوقات فراغت جوانان تاکید و اظهار کرد: بهترین راه استفاده از اوقات فراغت هدایت جوانان بهسوی کتابخانهها و گسترش فرهنگ کتابخوانی و مطالعه است.
وی تصریح کرد: با روی آوردن جوانان به کتابخانهها هم از اتلاف وقت آنها جلوگیری میشود و هم آنان را از قرار گرفتن در مفاسد اخلاقی و اعتقادی برحذر میدارد.
رئیس کتابخانههای عمومی چالوس نیز نبود یک نیروی ثابت برای شیفت عصر را در این کتابخانه یک معضل خواند و تاکید کرد: با توجه به اینکه در ایام تعطیلات بیشتر جوانان در عصرها وقت آزاد دارند بنابراین باید برای تجهیز این کتابخانه بهیک نیرو در شیفت عصر تلاش جدی صورت پذیرد.
رودابه آزادیان با اشاره به نیمهکاره ماندن کتابخانه روستای پردنگون خاطرنشان کرد: در مورد این کتابخانه که فونداسیون آن زده شده است نیز باید اعتباراتی مصوب شود تا جوانان و نوجوانان این منطقه که جمعیت بالایی را بهخود اختصاص میدهند از این نعمت بهرهمند شوند.
در ادامه شهردار مرزنآباد نیز برنامهریزی برای اوقات فراغت را ضروروی خواند و گفت: کتابخانه تخصصیترین نهاد فرهنگی در شهر مرزنآباد است، بنابراین میتواند محل امنی برای پرکردن اوقات فراغت دانشآموزان باشد.
جعفر ردایی با تاکید بر ضرورت تکمیل کتابخانه پردنگون اظهار کرد: کتابخانه پردنگون با یکهزار و 500 نفر جمعیت ثابت و متغیر با توجه به اینکه در حریم شهر مرزنآباد قرار دارد، شهردای میتواند برای ساخت و تکمیل آن از محل نیمدرصد درآمد شهرداریها در اجرای این پروژه همکاری کند.
بخشدار مرزنآباد با اعلام اینکه در حال حاضر 20 میلیون تومان اعتبار برای ساخت قسمتی از کتابخانه پردنگون مورد نیاز است، تصریح کرد: در صورت تأمین اعتبار از سوی نهاد کتابخانههای مازندران، شهرداری و شورای اسلامی شهر نیز از دیگر منابع بتوانند این پروژه نیمهکاره را راهاندازی کنند تا کتابخانه پردنگون بتواند بهعنوان نمادی برای دیگر کتابخانههای روستایی بوده و شاهد توسعه فیزیکی کتابخانه در روستاها باشیم.
کامران پولادی با اشاره به ساختمان کتابخانه بخش مرزنآباد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این کتابخانه همواره در معرض خطر سیل قرار دارد خواستار تامین اعتبار برای احداث دیوار حائل برای جلوگیری از خطرات احتمالی هستیم.
رئیس شورای اسلامی شهر مرزنآباد نیز به پیگیری تخصیص اعتبار کتابخانه پردنگون تاکید کرد و افزود: تخصیص اعتبارات در روستاها باید بهشکلی باشد که پروژهها نیمهکاره رها نشود و تلاش افرادی که در این راستا گام برمیدارند بینتیجه نماند.
محمد ردایی استقرار شیفت عصر را در کتابخانه بخش مرزنآباد مهم خواند و گفت: با توجه به بنای زیبا و فضای فیزیکی مناسب کتابخانه شهر مرزنآباد تعطیلی شیفت عصر این کتابخانه باید جدی گرفته شود تا علاوه بر گرایش جوانان به مطالعه و کتابخوانی برای یکفرد نیز اشتغالزایی شود.
عضو شورای اسلامی شهر مرزنآباد نیز با تاکید بر فعالیت شیفت عصر کتابخانه مرزنآباد اظهار کرد: در صورت برقراری شیفت عصر، دانشآموزان میتوانند از امکانات لازم بهره کافی ببرند.
خدیجه سامدلیری با اشاره به اینکه در ایام امتحانات و برگزاری کنکور دانشگاهها استفاده از کتابخانه برای جوانان این منطقه در دو شیفت کاری ضروری است، گفت: با توجه به اینکه بیشتر مردم بخش مرزنآباد از قشر متوسط به پایین هستند اگرچه برگزاری کلاسهای تقویتی و کنکور توسط خیران این منطقه انجام میگیرد، اما نیاز است تا کتابهای کمکدرسی و دانشگاهی جدید و بهروز نیز در اختیار این کتابخانه برای استفاده عموم قرار بگیرد تا شاهد درخشش جوانان این بخش در عرصههای علمی و دانشگاهی باشیم.