چهارشنبه 3 بهمن 1403

شمال کشور مرکز صادرات چوب و ام دی اف کشور می‌شود

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در آیین بهره برداری از طرح توسعه تولید ام دی اف آرین شیمی که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، گفت: با بهره برداری از طرح توسعه تولید ام دی اف در بندرامیرآباد، شمال کشور به عنوان مرکز صادرات چوب و ام دی اف کشور می‌شود.

او افزود: بهره برداری از طرح توسعه تولید ام دی اف منطقه شمال را به مرکز مهم صادراتی دریایی تبدیل می‌کند و این موضوع علاوه بر مصرف داخلی، برای صادرات هم موثر است.

حجت الاسلام روحانی گفت: پیش از این با وزیر کشاورزی درباره مشکلات طرح زراعت چوب صحبت کرده بودم و روز یکشنبه هم این موضوع را در دولت مطرح خواهم کرد.

رئیس جمهوری ایران افزود: در موضوع طرح زراعت چوب با وزیر کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت صحبت می‌کنم تا این موضوع مهم تا امسال حل و فصل شود.

او ادامه داد: با توجه به آمار‌ها مازندران در حال عبور از بیماری کرونا بوده و این روند برای ما امیدوارکننده است.

حجت الاسلام روحانی افزود: در حال حاضر دو استان کشور در زمینه کرونا شرایط خوبی ندارند و در بقیه استان‌ها روند به سمت ملایمت و عبور از پیک است.

Check Also

مدل‌های پرو آیفون 16 به جز نمایشگر و باتری تفاوت مهم دیگری با هم ندارد

اپل دیشب از سری جدید گوشی‌های آیفون ۱۶ رونمایی کرد و آن طور که بررسی مشخصات فنی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

captcha

Please enter the CAPTCHA text