کاهش شدید دما در مازندران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، به نقل از روابط عمومی فرمانداری ساری، جواد واحدی از کاهش دمای هوا در روزهای آینده خبر داد و اظهارداشت: براساس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی با نفوذ سامانه بارشی فعال و ریزش هوای سرد از پنج‌شنبه شاهد بارش شدید باران و برف همراه با وزش باد نسبتاً شدید خواهیم‌بود.

واحدی با بیان اینکه دمای هوا به شدت کاهش می‌یابد، افزود: در این مدت آب‌گرفتگی معابر و اختلال تردد در جاده‌های کوهستانی به‌علت ریزش برف نیز دور از انتظار نیست.

رئیس ستاد مدیریت بحران مرکز استان با اعلام هشدار آب‌گرفتگی معابر از شهروندان خواست در این مدت از اقامت و تردد در بستر و حریم رودخانه‌ها و نقاط سیل‌گیر خودداری و از تردد بی‌دلیل در ارتفاعات خودداری کنند.

وی گفت: هوای استان در روز چهارشنبه صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش نسبی دما و احتمال وزش باد گرم (به‌ویژه در ارتفاعات) پیش بینی می‌شود.

واحدی افزود: در روز پنجشنبه هوا ابری همراه با بارندگی، وزش باد نسبتا شدید، کاهش دما و احتمال رعد و برق و بیشینه دمای هوای ساری 11 و کمینه آن 3درجه سلسیوس می‌شود.

وی بیان کرد: هوای مازندران در روز جمعه نیز ابری همراه با بارش باران و برف، وزش باد و کاهش محسوس دما است.

Check Also

مدل‌های پرو آیفون 16 به جز نمایشگر و باتری تفاوت مهم دیگری با هم ندارد

اپل دیشب از سری جدید گوشی‌های آیفون ۱۶ رونمایی کرد و آن طور که بررسی مشخصات فنی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

captcha

Please enter the CAPTCHA text