محمد حسین بهادر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : از اول تیر ماه امسال پرونده تنظیم دستنویس اسناد املاک در استان بسته شده است و با راه اندازی دفاتر الکترونیکی ، دیگر خلاصه معاملات املاک و فسخ آنها در دفتر اندیکاتور ثبت و بایگانی نمی شود.
تا پیش از اجرای طرح الکترونیکی تنظیم اسناد ، دفترخانه ها پس از تنظیم سند ، خلاصه معامله و یا فسخ نامه را با لاشه سند به دفتر اداره ثبت محل استقرار ملک برای بایگانی و نگهداری تسلیم و رسید دریافت می کردند.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران گفت : در حال حاضر 11 هزار جلد دفتر اندیکاتور ثبت اسناد در استان وجود دارد که باید محتوای آنها اسکن و درقالب پرونده الکترونیکی نگهداری شود.
وی تعداد پرونده های ذخیره شده در این دفاتر را یک میلیون و 300 هزار فقره اعلام کرد و افزود : تاکنون محتوای 80 هزار فقره پرونده الکترنیکی شده است.
بهادر افزایش سرعت ، کاهش هزینه های ثبتی ، ارتقاء سلامت نظام اداری و جلوگیری از هرگونه جعل و ایجاد خدشه در اطلاعات اسناد را از مزیت های ثبت الکترونیکی برشمرد.
وی گفت : هم اکنون امکان ارتباط الکترونیکی دفترخانه های ثبت اسناد با یکدیگر و ادارات ثبت فراهم شده و بزودی تمامی 343 دفترخانه سنتی استان فعالیتشان الکترونیکی می شود و این کار با پیشقدم شدن یک دفترخانه در ساری آغاز شده است.
او افزود : با افتتاح دفاتر الکترونیک از اول تیر ماه امسال تا کنون 90 درصد خدمات به صورت الکترونیکی انجام می شود و در همان روز نخست 880 سند ثبت با این روش ثبت شد .
مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران همچنین خواستار کمک به این اداره کل برای تهیه 24 دستگاه اسکنر برای اسکن محتوای پرونده های باقی مانده از قبل شد.
Check Also
مدلهای پرو آیفون 16 به جز نمایشگر و باتری تفاوت مهم دیگری با هم ندارد
اپل دیشب از سری جدید گوشیهای آیفون ۱۶ رونمایی کرد و آن طور که بررسی مشخصات فنی …